Klíma karbantartás, klíma tisztítás

klimatisztitas-borbalaklima

A szezon alatti működtetés során a klímaberendezés, sok a levegőben megtalálható szennyeződést szív magába. Beltéri egységben különböző szűrők találhatok meg, melyek feladata pontosan ezen szennyeződések kiszűrése. A kültéri egységben viszont nem található szűrő, ezért a sűrű lamellázatú hőcserélő-felületen tapad meg beszívót szennyeződés nagy része.

Büdös pince szagú a klímája? Miért szükséges a klíma karbantartás tisztítás fertőtlenítés?

A karbantartás két részre terjed ki

Az újabb berendezésekben már gyárilag öntisztító (önszárító) funkció is megtalálható. Ez biztosítja, hogy használat után a berendezés belső szerkezeti egységi szárazak legyenek, ezzel gátolva a gombatelepek kialakulását, melyek a nedves környezetet kedvelik. 

Továbbá a karbantartás során a készülék hollanderes kötéseinek az állapotát műszerrel leellenőrizzük, elektromos kötéseit után húzzuk. Ezzel megelőzzük az ózonréteget károsító hűtőközeg légkörbe jutását,valamint a készülék teljesítmény csökkenését, súlyosabb esetben a tönkremenetelét.


Cégünk elsősorban az általunk üzembe helyezett klímakészülékek karbantartását vállalja. Amennyiben Önnek cégünk telepítette a klímakészüléket és szeretné karbantartatni, kérem jelezze az alábbi e-mail címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot: ganumed@t-email.hu

Karbantartási díj

Klímakészülék karbantartási áraink átlagos körülmények esetén. Karbantartási díj beltéri egységenként:

  • Beltéri egység esetén: 15.000 Ft/db
  • 2 db-nál: 10.000,-Ft /db
  • 3 db-tól: 8.000,-Ft /db