Vásárlási információk

Felhívjuk figyelmét, hogy oldalunk célja az általunk beszerelésre kerülő készülékek bemutatása. Klasszikus webshopos értékesítés nem történik. Kizárólag saját készüléket szerelünk, és szerelés nélkül nem adunk el készüléket.

A oldalunk böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az oldal használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
Oldalunk légkondicionáló- és hőszivattyús rendszereket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek. 
Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

A vásárlás folyamata
Az Ügyfél a weboldalon kiválasztja a készüléket, majd telefonon, e-mailben vagy személyesen felveszi velünk a kapcsolatot. Ezt követően az Ügyféllel közösen egyeztetjük – szükség esetén helyszíni felmérés során –, hogy a kiválasztott készülék megfelel-e az Ügyfél által megjelölt igényeknek. A megfelelő készülék kiválasztásában szakmai segítséget nyújtunk. Ezt követően az ilyen módon kiválasztott készüléket az Ügyfél telefonon, e-mailben vagy személyesen megrendeli tőlünk, amit az Ügyféllel közösen egyeztetett időpontban kiszállítunk a telepítés helyére és beüzemeljük. Az Ügyfél legkésőbb a beüzemeléssel egyidejűleg köteles megfizetni a készülék és a beüzemelés ellenértékét, melyről általános forgalmi adót (ÁFÁ-t) tartalmazó számlát állítunk ki. Ugyanekkor kerül sor a garancia füzet valamint a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság Telepítési Tanúsítványának kitöltésére és átadására az Ügyfél részére.

Az Ügyféllel létrejött szerződés nem minősül írásban kötöttnek, nem iktatjuk, így utólag nem hozzáférhető.

Teljesítés
Előrelátható teljesítési határidő a megrendeléstől számított 14 munkanap.